5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Duo Enjoy – Rullgardiner med en twist!

När det kommer till att piffa upp våra fönster har vi alla våra egna idéer om vad som är både snyggt och praktiskt. Men vad händer du om vi berättade att det finns ett fantastiskt val som kombinerar bägge? Låt oss introducera dig för Duo Enjoy – rullgardiner i en lekfull blandning av stil och funktion som kommer att förgylla ditt hem.

Det bästa av två världar

Rullgardiner av modellen Duo enjoy är något utöver det vanliga. De kombinerar två tyger i ett enda system. Det är som att få två gardiner i ett! Den ena delen är vanligtvis gjord av ett transparent eller lättfilterande material som släpper in det mjuka dagsljuset samtidigt som den andra delen är täckt med ett ogenomträngligt material som ger dig insynsskydd och solskydd. Man skulle kunna likna dem med persienner, fast väääldigt mycket roligare att se på.

Stil och funktion i harmoni

Det är inte bara utseendet som gör dessa rullgardiner speciella. De ger också enastående kontroll över ljusinsläpp och insynsskydd. Du kan enkelt justera dem för att släppa in precis rätt mängd ljus eller skapa en mysig, mörk atmosfär när det är dags att koppla av. Och! De finns även som motoriserade och sådör enkelt app-styrda med vårt SmartView-system.

Enkel installation

Trots sin avancerade design är installationen av Duo Enjoy förvånansvärt enkel. Du behöver inte vara en hemmafixare för att få dem på plats. Alla våra varianter levereras med en användarvänlig installationsguide som gör processen smidig och bekymmersfri.

Vardagslyx för ditt hem

Så, om du letar efter en lösning som kombinerar lekfull elegans med praktisk funktion, är Duo Enjoy-rullgardiner ett utmärkt val. De ger dig det bästa av två världar och kommer definitivt att lyfta stilen och komforten i ditt hem. Utforska de olika möjligheterna och låt dessa rullgardiner bli en del av din vardagslyx. Tror du oss inte? Ta en titt på sortimentet och se om du blir övertygad.

Vill du ha en mer klassisk look men ändå kunna kombinera ljusfiltrerande med mörkläggning, då ska du kika in här och läsa om våra dubbla rullgardiner. De går inte av för hackor de inte.

Duo Enjoy-rullgardin