SureSize mätgaranti

5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Insektsnät – Din nya bästa vän (och insekternas största fiende)

Tänk dig en härlig sommarkväll. Solen håller på att gå ner, du sitter ute på altanen med ett glas kall lemonad och njuter av stillheten. Men så händer det – den där karaktäristiska högfrekventa tonen som signalerar att ett mygganfall är på gång. “Bzzzzzzzz“. Du vet vad som väntar: kliande bett, irriterande ljud och en massa ofrivilliga handgester.

Slipp allt detta med vår nya familjemedlem – Insektsnät!

Rullgardinen är enkel att använda, kompakt i storleken och lätt att installera. Utrustad med en aluminiumkassett som sömlöst matchar tyget, kommer rullgardinen inte att se malplacerad ut. Dessutom är manövreringen en barnlek, så du kommer vara blixtsnabb före eventuella inkräktare.

Varför älskar vi insektsnät?

  1. Myggor och flugor? Nej tack! Insektsnät stoppar ovälkomna gäster som myggor, flugor och andra småkryp från att tränga sig in i ditt hem. Du kan låta fönstren stå öppna och ändå känna dig fullkomligt fredad i din borg.
  2. Naturligt luftkonditionering: Glöm dyra AC-räkningar. Med ett insektsnät kan du få en härlig bris utan att behöva oroa dig för att oinbjudna gäster smyger in. Dessutom är det miljövänligt – dubbelvinst!
  3. Friheten att njuta: Vill du sova med öppet fönster på natten, utan att vakna av ett “bzzzz” i örat? Insektsnät är som ett staket mellan dig och de nattliga inkräktarna, vilket betyder söta drömmar utan bett på armar och ben.
  4. Insektsnät: Mode för fönster?: Det kan verka som en överdrift, men moderna insektsnät är snyggare än någonsin. De kommer i olika varianter, diskreta färger och kan till och med få ditt hem att se lite mer stilrent ut. Plus – inget är mer elegant än att slippa vifta bort en broms från frukosten.

För alla de insekter som undrar: “Varför är jag inte välkommen?”

Insektsnät är inte elakt – det handlar bara om att hålla avståndet. För vi älskar ju ändå insekter! De pollinerar blommor, håller ekosystemet i balans, och vissa av dem är till och med rätt söta (heja fjärilar!). Men, kära mygga, när du försöker använda mig som en buffé, så måste vi dra gränsen någonstans.

Så nästa gång du ser ett insektsnät, tacka det för att det låter dig njuta av sommaren utan kliande myggbett och oönskade små vänner. Insektsnät – en enkel, billig lösning på en väldigt irriterande värld av surrande varelser.

Våra insektsnät kommer i två färger, Anthracite och White. Beställ hem ett kostnadsfritt produktprov på våra insektsnät och låt ditt nya insektsfria liv börja.