5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Energismarta gardiner – smart för både hem och plånbok.

Det har nog inte gått någon, obemärkt, förbi att Sverige befinner sig i en energikris, med höga elräkningar som följd. Därtill är vi många som försöker hitta olika sätt att sänka vår energiförbrukning och på så sätt sänka kostnaderna något. Det finns en lösning – Energismarta gardiner!

Det finns många sätt att sänka förbrukningen på och ett av dem är att installera energismarta rullgardiner eller plisségardiner i sina fönster.

Att dra för gardinerna hjälper för att isolera till viss del men nackdelen med det är att det oftast sitter ett element under våra fönster, vilket då gör att vi även stänger in värmen bakom gardinen. En annan aspekt är det faktum att det blir väldigt instängt med fördragna gardiner dygnet runt.

plisségardin

En energismart lösning

Att använda energismarta gardiner är en enkel och prisvärd lösning för att minska energiförbrukningen. Så varför inte investera i en snygg och smart rullgardin nästa gång du är på jakt efter nya, för att hjälpa både miljön och din plånbok.

Energismarta plisségardiner och rullgardiner är en lågkostnadslösning för att förbättra husets energieffektivitet. De kan hjälpa till att sänka uppvärmningen under vinterhalvåret och hålla värmen inne i huset. Detta kan resultera i lägre energikostnader och en mer hållbar livsstil.

Förutom att de hjälper till med inomhusklimatet, så kan de även skydda möbler och inredning från solskador. Dessutom kan de bidra till en mer behaglig inomhusmiljö genom att filtrera ljuset och minska bullret från utsidan.

Vilka energismarta gardiner är din stil?

Det finns en mängd olika typer av energismarta gardiner att välja mellan, med olika stilar, färger och mönster. De flesta energismarta gardiner är tillverkade av syntetiska material som är lätta att underhålla och tvätta. Välj gardiner som passar din stil och ditt hem. Hos oss på Tuiss finns det ett stort urval att välja mellan.

Att installera energismarta gardiner är en enkel och smidig process. Våra produkter kommer med fästen och en komplett guide för hur du monterar dem på bästa sätt. Se till att gardinerna är ordentligt fästa och att de täcker hela fönstret för att maximera effekten. Visst kände du att det var dags att ta en närmare titt? Vi ses bland smarta tyger och roliga mönster.