5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Fönstertrender och heta tips

Gardiner av olika slag är en av de viktigaste detaljerna i ett rum. Å ena sidan är den funktionell, å andra sidan är den dekorativ och kan förvandla ett helt rum i en handvändning. Gillar du att hänga med i de senaste trenderna OCH att förnya dina rum? Är du dessutom nyfiken på de vad som trendar inom gardiner och färger? Häng med så ska vi ge dig tips och inspiration.

Mörka träpersienner är ett populärt val

Träpersienn Rich Walnut

Färger som svart, mörkgrått och antracit ger en industriell look. Dessutom skapar mörka träpersienner en varm look. Numera ser man allt fler mörka accenter smyga sig in i vardagsrummet eller sovrummet på t.ex. lampor, bord och soffor. Så, du förstår ju själv att mörka träpersienner är en riktig fullträff.

En träpersienn ger en elegant och modern touch och är dessutom ganska behändiga att ha i fönstret. Det blir enkelt att reglera ljusinsläppet med hjälp av persienner och du behöver inte dra upp dem helt för att släppa in ljuset utan kan enkelt vinkla lamellerna och ändå släppa in sol och dagsljus. Dessutom är persienner lätta att rengöra och bara det är skäl nog för att installera en persienn eller två (eller femtioelva). Kör bara en dammsugare över lamellerna och du är klar! Blir det smidigare? Vi tror inte det nej.

Bekvämlighet är en dygd

Elektrisk Rullgardin Cardigan Stripe Stone

Vill du slippa stiga ur sängen för att dra ner rullgardinen när du tänker ta sovmorgon?

Det handlar om bekvämlighet och att skapa sin egna, bekväma livsstil måste ju ändå inkludera rullgardiner med fjärrkontroll. Våra elektriska rullgardiner passar perfekt in i just den livsstilen. Med en enkel knapptryckning kan du manövrera rullgardinerna och själv bestämma hur pass mycket du vill ha dem nerrullade, eller upprullade för den delen.

Visste du att du kan ställa in flera persienner med bara en fjärrkontroll? Totalt 14 persienner! Detta gör det enkelt att använda flera rullgardiner på en och samma gång. Dessutom är elektriska rullgardiner en perfekt lösning för barnrum, eftersom du kan höja och sänka persiennen utan att behöva oroa dig för hängande linor och liknande. Kort sagt, en lösning för varje rum!

Mer tyg i rummet

Gardiner Velvet Stone

Tyg dämpar både ljud och ljus, samtidigt som det gör rummet mer ombonat och varmt. Sammetstyg är ett underskattat tyg när det kommer till gardiner. Det tjocka tyget fångar upp ljuden och skapar nästan samma känsla som när snön lägger sig som en mjuk fäll över världen. Och inte nog med det, sammetsgardiner är magiskt fina att se på. Tror du inte oss? Nänä, men det är sant. Och nej, du behöver inte välja eldiga färger på dina sammetsgardiner, du kan välja mer neutrala. Gör dig själv en tjänst och ta en titt på vår kollektion av sammetsgardiner. Vad väntar du på? Beställ gratis färgprover nu!