5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Inspiration och tips för köket

Om du letar efter inspiration till köket så är du på rätt plats. Vi har massor av tips och råd som hjälper dig att välja den perfekta lösningen för just ditt kök. Nedan listar vi fyra olika typer av gardiner och persienner för ditt kök. 

Vattentåliga och snabbstädade persienner

Våra persienner i konstträ är ett perfekt alternativ i köket. Med hjälp av det tåliga materialet är de både vattentåliga och enkla att torka av och därmed utmärkta att placera i närheten av både vatten och matlagning. Dessutom erbjuder de full kontroll av ljusinsläpp på soliga dagar.

Inslag av trä kommer vara en fortsatt trend i de svenska hemmen. Det är på tiden att träpersienner får lite utrymme i hus och hem och ännu bättre är att man kan ha persienner i konstträ i köket.

Avskildhet och ljuskontroll

Precis som persienner i konstträ är lamellgardiner ett perfekt alternativ för nyfikna ögon och ljuskontroll. Det är enkelt att vrida lamellerna i olika lägen och därmed kontrollera både insyn och ljusinsläpp.
Känner du dig extra djärv kan du testa våra härliga kulörer och lekfulla mönster, eller så kan du hålla det enkelt med våra minimalistiska och naturfärgade lameller.

Lamellgardin Welwyn Slate
Lamellgardin Welwyn Slate

Och när vi ändå pratar om lamellgardiner och deras fördelar så får man inte glömma bort lamellgardinens kusin – Panelgardinerna. Jaja, vi vet att panelgardiner gärna förknippas med gardiner som användes någon gång i början av 2000-talet och gärna hade tomtar eller andra årstidsinspirerade mönster. Men, det är inte sådana vi syftar på. Nej nej nej. De vi pratar om är ungefär som lamellgardinerna men bredare. Kolla själv så himla snygga de är:

Panelgardin Oculus True Black

En härlig mjuk touch

Om du har ett vidsträckt kök så är hissgardiner ett bra alternativ för att skapa en mjuk touch i dina fönster och för hela rummet. Vi älskar hur man enkelt, med hjälp av olika tryck och mönster, kan skapa en kontrast mot övrig köksinredning och på samma gång framhäva olika detaljer i interiören.
Hissgardiner är ett bra alternativ till gardiner om du vill ha en lite lättare känsla i köket.

Hissgardin Loretta Platinum
Hissgardin Loretta Platinum