5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Inga fler lösa skruvar – Plisségardinen Tilt & turn är här.

Letar du efter ett solskydd för ett fönster där du inte kan/kan borra? Kanske ett fönster som är vridbart? Då har du kommit till rätt ställe för hos oss hittar du din skruvlösa plisségardin!

Duo plisségardiner är lösningen!
Vår kollektion av Tilt & turn består av Duo plisségardiner som är utmärkta för vändbara fönster och fönster där man inte vill eller kan skruva. Givetvis finns de i olika färger och utföranden.

DuoShade-plisségardiner för vändbara fönster är helt mörkläggande. Tyget ser till att du får både mörkläggning och avskildhet precis när du vill. Det fina med den här typen av plisségardin är att du kan bestämma om du vill släppa in ljus från den övre delen av fönstret, från den undre delen av fönstret eller kanske både från den övre och den undre men täcka mittdelen av ditt fönster. Härligt, eller hur?!

Vill du hellre ha en gardin som släpper in ljus men ser till att filtrera det så att det inte blir så skarpt och inte heller blir nattsvart i rummet? Då väljer du plisségardinerna DuoLight! Tyget filtrerar försiktigt ljuset, så att du kan njuta av ljus och insynsskydd under dagen.

Vilka är fördelarna med skruvlösa solskydd?

Du kanske hyr din bostad och inte får borra i fönsterkarmarna? Då är den här är kollektionen med skruvlösa gardiner perfekt för dig. På så sätt kan du enkelt montera och demontera plisségardinen utan att lämna några spår av borrhål. Dessutom slipper du investera i grejer som skruvdragare, borr och andra verktyg (om du nu inte har en hel låda av dessa dvs).

En annan fördel med våra plisségardiner för vridbara fönster är att de har en termisk effekt. Perfekt för varma sommardagar, men även för kalla vintrar. Om du är nyfiken på den här produktens isolerande effekt kan du också läsa vårt inlägg “Energismarta gardiner – smart för både hem och plånbok“.

Plisségardinerna kan beställas i olika färger. Vill du ge din inredning en tuff look? Välj sedan en mörk nyans. Om du vill skapa en fräsch look kan du välja en ljusare färg för en vacker finish! Är du nyfiken på hur produkten ser ut i verkligheten? Vi fattar det. Därför kan du enkelt beställa hem gratis prover med alla de färger du inte kan välja mellan.