5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Click2Fit: Det enkla sättet att sätta upp gardiner

Gardiner är den där extra touchen som kan göra ditt hem riktigt mysigt. Men vem har tid för komplicerade installationer och att borra hål i väggarna? Här kommer Click2Fit in som räddaren i nöden, och i detta blogginlägg ska vi kolla in vad som gör Click2Fit till det enkla och smidiga sättet att piffa upp ditt hem.

Vad är egentligen Click2Fit?

Tänk dig att installera dina hissgardiner och plisségardiner utan att behöva släpa fram alla möjliga verktyg och göra hål överallt. Skruvfritt gör det möjligt! Det är en modern lösning som inte kräver några speciella kunskaper eller verktyg. Istället använder den smarta klick-och-fäst-teknik för att göra installationen till en barnlek.

Varför ska jag välja skruvfria gardiner?

  1. Enkel installation: Du behöver verkligen inte vara en hemmafixare för att få Click2Fit på plats. Det är bara att klicka, och du är klar på nolltid.
  2. Inga skruvar eller hål: Bye-bye, borrning! Click2Fit gör det enkelt att förnya dina gardiner utan att orsaka permanenta skador. Perfekt för hyreslägenheter eller om du vill byta ut det senare.
  3. Så mångsidigt: Oavsett om du letar efter hiss- eller plisségardiner i olika färger, mönster eller tjocklek, finns det en Click2Fit-lösning som passar din stil och behov.
  4. Plånboksvänligt: Detta skruvlösa alternativ är inte bara snällt mot dina väggar, det är snällt mot din plånbok också. Du sparar både tid och pengar på installation.
  5. Användarvänligt: Skenan är designat för att vara användarvänligt. Ingen magisk förmåga behövs. Allt är enkelt och smidigt.

En smart uppgradering för dina gardiner

Så, om du vill göra ditt hem ännu mysigare utan krångel, är Click2Fit lösningen. Kolla in det och ta dina gardiner till nästa nivå av enkelhet och stil!

Steg 1

Placera skenan inuti nischen

Steg 2

Tryck spaken bestämt uppåt tills skenan klickar på plats.

Steg 3

Placera rullgardinens skena i de förmonterade fästena och din fina, nya rullgardin är redo att njutas av.

Om du vill se hela vårt sortiment av Click2Fit-gardiner så hittar du dem på tuiss.se. Och för att läsa mer om just skruvfria gardiner så hittar du mer information här i bloggen.

Click2Fit