5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Rullgardiner

Klassiska rullgardiner är för de flesta en självklar inredningsdetalj i hemmet. I detta inlägg kommer vi att prata om hur du väljer den rätta rullgardinen för ditt hem!

Rullgardiner är ett praktiskt solskydd som även hjälper som insynsskydd. I kombination med rätt val av foder får du precis det ljusinsläpp som du önskar.

Vilket foder ska man välja?

Att välja rätt foder för sin rullgardin kommer att underlätta vardagen och ge hemmet den rätta känslan. Så vilket foder ska man egentligen välja? Ljusfiltrerande, energismart eller mörkläggande?

Ljusfiltrerande rullgardiner

Med ett ljusfiltrerande foder får du in en behaglig mängd ljus i ditt hem samtidigt som du kan njuta av en mjuk och behaglig känsla. Med ljusfiltrerande kan man ha solljuset samtidigt som man kan titta på sitt favoritprogram på tvn utan att bli bländad av solens strålar. Ett perfekt alternativ för både kök och vardagsrum.

Sugen på att se vad det finns för alternativ? Du hittar dem här.

Energismarta rullgardiner

Vårt energismarta foder hjälper till att hålla en behaglig inomhustemperatur året om. På sommaren reflekteras värmen utåt och under vinterhalvåret håller sig värmen inne. Det energismarta fodret är mitt emellan ljusfiltrerande och mörkläggande foder i täthet, vilket gör det till en mångsidig rullgardin som fungerar i hemmets alla rum.

Nu blev du kanske istället intresserad av att se vad det finns för energismarta rullgardiner i sortimentet. Ja men det är bara att kika här.

Mörkläggande rullgardiner

Vårt mörkläggande foder ger dig total mörkläggning när du behöver det. Njut av långa sovmorgnar, ha en filmkväll som i en biosalong, lek med skuggfigurer eller bara lugg där i mörkret och lyssna på en ljudbok. Behöver vi nämna att de är ett självklart val för sovrummet.

Välkommen att förlora dig bland våra mörkläggande rullgardiner här.