5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Uppdatera hemmet inför 2024

Solskyddstrender 2024 från Tuiss

Följ med på en resa genom de senaste trenderna av solskydd för att ge ditt hem en modern och fräsch uppdatering inför 2024. Utforska vårt sortiment och inspireras av en värld av möjligheter när det kommer till att förbättra både stil och funktionalitet i ditt hem.

Rullgardiner för enkel elegans

Rullgardiner har länge varit en favorit och 2024 är inget undantag. Rullgardinerna erbjuder inte bara praktiskt solskydd och integritet utan även stil och elegans. Upptäck de senaste färgtrenderna och mönster som kommer att förändra ditt rum till en trendig oas.

Skruvlösa rullgardiner representerar den senaste innovationen inom solskydd. Dessa rullgardiner imponerar inte bara med sin enkla installation utan även med en modern och smidig design. Den skruvlösa twistmekanismen möjliggör enkel justering och skapar därmed ett användarvänligt solskydd. Utöver funktionaliteten är Twist2Fit även en grym inredningsdetalj, vilket gör dem till det perfekta valet för dem som söker en kombination av bekvämlighet och modern estetik i sitt hem.

Hissgardiner för smidig funktionalitet

Hissgardiner är perfekta för den som söker smidig och modern funktionalitet. Det finns ett oändligt sortiment av hissgardiner i olika material och färger, perfekta för att skapa ett modernt utseende samtidigt som du har full kontroll över ljusinsläppet.

För den som inte vill borra och skruva – Självklart finns även hissgardiner i skruvfri design.

Persienner för tidlös elegans

Persienner förblir en klassiker när det kommer till solskydd. Våga inreda ditt hem med persienner i trä eller aluminium och skapa en tidlös atmosfär. På så sätt kombineras stil och funktionalitet för att skapa det perfekta rummet.

Lameller för mångsidighet

Lameller är mångsidiga och passar perfekt för både hem och kontor. Även här finns ett brett urval av färger och material, vilket gör det enkelt att anpassa efter din personliga stil och samtidigt hålla dig i linje med de senaste trenderna.

Solskydd i alla former

2024 är solskydd mer än bara praktiska produkter – de är en designmöjlighet. Ge dig ut i jungeln och utforska sortimentet av solskydd i olika former för att skapa en unik och funktionell design i ditt hem.

Trendiga tips för 2024

  • Färgpaletter: Mjuka inslag kombinerat med djärvare toner är i fokus för 2024. Integrera dessa färger i dina fönsterprodukter för att ge ditt hem en fräsch och modern känsla.
  • Materialmix: Kombinera olika material som trä och metall för en spännande kontrast. Produkter i olika material gör det enkelt att skapa en snygg blandning.

Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa ett modernt och trendigt hem inför 2024. Utforska vårt sortiment och låt din inredning spegla de senaste trenderna. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt hem både vackrare och mer funktionellt.

Välkommen till ett praktiskt och funktionellt 2024!