5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Smygstarta julen

Snart är det dags att svepa in sig i filtar och tända ljus för glatta livet, för julen närmar sig med snabba steg. Men varför vänta med att skapa en varm och inbjudande atmosfär? Ett enkelt sätt att smygstarta julen är genom att addera juliga inslag till ditt hem, och vad passar bättre än att börja med nya gardiner och persienner? Bortsett från tomtar och stjärnor då. Här är några idéer för att ge dina fönster en extra dos av julefrid.

Hissgardiner i julens färger

Ett enkelt sätt att smygstarta julen är att byta ut dina vanliga hissgardiner mot några med mer juliga färger. Tänk rött, grönt och vitt. Varför inte kombinera med traditionella julstjärnor? Hissgardiner ger genast en festlig touch till rummet och skapar en mysig känsla vilket är perfekt för julmys framför TV:n tillsammans med en kopp glögg eller kanske varm choklad.

Persienner med juldekorationer

Ge dina persienner en egen julkänsla genom att dekorera dem med små juldekorationer. Häng upp små julkulor, stjärnor eller granris längs persiennerna för att skapa en rolig och udda stil. Det är ett kul och kreativt sätt att julpynta på ett budgetvänligt sätt om man inte har lust att byta ut persiennerna till en annan färg under juletiden.

Kombinera stilar för en unik julkänsla

Var inte rädd för att mixa olika typer av gardiner och persienner för att skapa en egen julkänsla. Kanske kombinera hissgardiner med små julgranskulor på persiennerna eller rullgardiner i kontrasterande färger. Det är din kreativitet som sätter gränserna!

Julbelysning

Slutligen, komplettera dina gardiner med några ljusstakar eller ljusslingor. Ljusen kommer inte bara att ge dina fönster en extra touch av jul, utan de skapar också en varm och inbjudande atmosfär i hela rummet. Har du skira gardiner kan du placera ljusslingor bakom för att få den där lite drömska känslan och ljuset i rummet.

Så varför vänta med att skapa julstämning i ditt hem? Genom att leka med olika gardiner och persienner kan du starta julen med besked och låta den varma känslan sprida sig i hela ditt hem. Prova dig fram med olika stilar och se hur dina fönster kan bli en central del av årets mest festliga tid! Och behöver du inspiration för röda, gröna eller kanske vita gardiner? Då hittar du allt hos oss på Tuiss.

Från floraliebunnies hem – Wave-gardinen Bijou Linen Grey Wash