SureSize mätgaranti

5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Elektriska gardiner

Vad är elektriska gardiner?

Våra motoriserade gardiner har samma tyg som våra traditionella gardiner, men skiljer sig åt då våra elektriska gardiner har en laddningsbar motor i skenan/tuben, som gör att du enkelt kan styra gardinen genom vår app eller med vår smidiga fjärrkontroll. 

Vilka olika typer av elektriska gardiner erbjuder vi?

Rullgardin – precis som våra vanliga rullgardiner fast med en motor i tuben. Våra elektriska rullgardiner passar perfekt i sovrummet eller vardagsrummet….. eller köket eller tvättstugan… ja, våra de passar faktiskt perfekt överallt. 

Hissgardin – precis som våra vanliga hissgardiner fast med en liten motor i skenan. Hissgardinens motor må vara mycket mindre men det är precis lika kraftfull som rullgardinens motor. Våra elektriska hissgardiner passar in precis lika bra i hemmet som våra motordrivna rullgardiner och är som en varm kram för dina fönster.

Vilka är då fördelarna med appstyrda gardiner?

En gardin som styrs med app eller fjärrkontroll har flera fördelar som gör dem attraktiva för både hem och kontor. Du kan läsa mer om hur det funkar i det här blogginlägget.. Här är några av de viktigaste fördelarna:

1. Bekvämlighet

Du enkelt justera gardinerna med en fjärrkontroll eller mobilapp. Du slipper dra i snören eller stå upp för att justera dem manuellt.

2. Automatisering

Du kan programmera våra gardiner att öppnas och stängas vid specifika tider på dagen, till exempel för att släppa in morgonljus eller för att mörklägga rummet på kvällen.

3. Säkerhet

Motordrivna rullgardiner kan förbättra säkerheten i hemmet när du är bortrest genom att simulera närvaro. Du kan programmera gardinerna att öppnas och stängas som om någon är hemma.

4. Tillgänglighet

För personer med begränsad rörlighet kan elektriska gardiner vara särskilt användbara, eftersom de inte behöver fysisk kraft eller att man når upp för att dra i gardinerna.

5. Mindre slitage

Eftersom elektriska gardiner styrs mekaniskt och jämnt, minskas risken för slitage som kan uppstå vid manuell användning, där gardiner kan dras snett eller ojämnt.

Men det bästa? Du kan sätta dem på ett schema. Japp, du kan ställa in våra elektriska gardiner att öppna sig själva varje morgon klockan 06.00, så du vaknar till solsken (eller regn, beroende på vädret). Nu behöver du aldrig använda väckarklockan igen – du kan skylla på dina elektriska gardiner för att du är sen till jobbet. “Förlåt chefen, mina gardiner vägrade öppna sig idag. Tekniska problem, du vet hur det är.”

Vi ses inne hos våra elektriska gardiner!