5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Appstyrda motoriserade gardiner

Appstyrda och motoriserade rullgardiner och hissgardiner är här för att göra ditt liv ännu mer bekvämt. Nu kan du enkelt använda vår nya Smartview-app för att justera höjden på dina gardiner – utan att behöva resa dig från soffan.

Hur fungerar gardiner med SmartView-appen?

Tuiss Smartview är designad för att höjning och sänkning av dina gardiner ska ske så enkelt och smidigt som möjligt. Med sin supersmidiga användning väljer du själv om du vill sänka en gardin i taget, eller flera samtidigt. Ja, eller höja för den delen, så du slipper leva ditt liv i mörker (om du nu inte vill det dvs. Vem är vi att ha åsikter om sånt?)

Dessutom kan du ställa in tidpunkter för när du vill att dina gardiner automatiskt ska ändra läge. Ett perfekt alternativ för att skydda dina möbler från solen under dagarna – eller få mörkläggning på nätterna.

Koppla appen till Siri Shortcuts

För att underlätta så mycket som möjligt kan du även koppla Tuiss Smartview-appen till Siri Shortcuts. Detta innebär att du kan använda dig av röststyrning för att enkelt justera höjden för dina elektriska hissgardiner och rullgardiner.

Ska jag välja motoriserade rullgardiner eller hissgardiner?

Våra elektriska gardiner finns i massvis av olika tyger och färger. Därför handlar det i slutändan mycket om smak och tycke när du väljer din nya gardin.

En klassisk rullgardin är för många ett självklart val av solskydd. Tyget samlas upp i rullen när rullgardinen är upprullad och är ett diskret, men stilrent, alternativ för hemmet.

Hissgardinen däremot blir en extra inredningsdetalj i hemmet. Med sina mjuka veck kan du njuta av gardinen – även i ett uppdraget läge.

Mörkläggande och ljusfiltrerande gardiner

Våra elektriska rullgardiner och hissgardiner går båda att välja med olika typer utav foder för att du ska kunna få precis det solskydd som du behöver i ditt hem.

Ljusfiltrerande produkter skyddar mot solens skarpaste strålar samtidigt som du kan njuta av solljuset. Vilket gör det till ett populärt val för både vardagsrum och kök där du vill ha ljusinsläpp och insynsskydd.

Mörkläggande foder är däremot ett populärt val i sovrummet då de blockerar solens strålar och ger total mörkläggning – så att du kan njuta av långa sovmorgnar utan att vakna av solen.

Oavsett vilken Smartview-produkt du väljer kan du på ett bekvämt sätt styra dina nya gardiner! Du hittar hela samlingen här. Behöver du tips om hur du mäter på bästa sätt så rekommenderar vi dig att läsa vårt blogginlägg som rör just mätning.