5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Hur väljer jag solskydd till sovrummet?

Vi alla vet hur viktigt det är med bra mörkläggning i sovrummet för att kunna njuta av en god natts sömn. Så hur väljer man egentligen solskydd till sovrummet?

Rullgardiner

Ett välutrustat sovrum är nyckeln till en god natts sömn och en uppfriskande start på dagen. För att skapa en optimal miljö för vila och återhämtning är valet av solskydd viktigare än du kanske tror. Mörkläggande rullgardiner är inte bara en klassisk inredningsdetalj, de kan även förbättra din sömnkvalitet och ge dig en fridfull oas att slappna av i. Välj mellan olika mönster, texturer och färger för att matcha din inredning och skapa ett drömmigt sovrum.

Varför inte lyxa till det lite extra? Med elektriska rullgardiner behöver du inte ens resa dig från sängen för att njuta av mörkläggning!

Hissgardiner

När du stiger in i ditt sovrum efter en lång dag, är det inte bara en plats för sömn – det är din egen personliga oas av ro och återhämtning. Att skapa en atmosfär som är optimal för vila och avkoppling är av yttersta vikt, och en viktig komponent för detta är valet av fönsterbeklädnad. Mörkläggande hissgardiner har snabbt blivit ett uppskattat alternativ för dem som letar efter en balans mellan stil och funktion när det kommer till att optimera sin sovrumsmiljö.

Hissgardiner är konstruerade med speciella veck som hjälper till att bidrar med en mjuk känsla till ditt sovrum. I uppdraget läge blir hissgardinen som ett draperi för dina fönster – vilket innebär att du kan njuta av dess mjuka tyg både i uppdraget och nerdraget läge.

Välj mellan klassiska och elektriska hissgardiner för att skapa ditt absoluta dröm sovrum.

Plisségardiner

Att skapa en avkopplande och lugn atmosfär i sovrummet är av högsta vikt för en god natts sömn. En enkel och effektiv metod för att uppnå detta är genom att välja mörkläggande plisségardiner som solskydd. Dessa gardiner erbjuder inte bara en elegant estetik till ditt sovrum, utan de har också många praktiska fördelar som kan förbättra din sömnkvalitet och skapa en fridfull oas där du kan återhämta dig.

Utöver att mörklägga rummet bidrar plisségardiner till att reglera temperaturen. De fungerar som en extra isolerande barriär som hjälper till att hålla värmen ute under sommaren och kylan ute under vintern. Detta kan leda till minskad användning av luftkonditionering och uppvärmning, vilket i sin tur kan minska dina energikostnader. Plisségardinen är dessutom ett väldigt diskret solskydd som enkelt smälter in i sovrummet.

Vi hoppas att du har fått lite tips gällande ditt val av mörkläggande solskydd. Men i slutändan handlar valet om mörkläggning mycket om din personliga smak. Vi lovar, oavsett vilken av våra mörkläggande produkter du väljer kommer du kunna njuta av en god natts sömn.