5 Star Rating

5 års garanti

Sample logo

Smidiga och kostnadsfria tygprover

Alltid rätt priser

Skruvfria plisségardiner för vridbara fönster

Letar du efter ett solskydd för vridbara fönster, där du inte kan eller vill borra? Då har du kommit till rätt ställe!

Tilt & Turn-plisségardiner är lösningen.

Vår kollektion av skruvfria solskydd består av tilt & turn-plisségardiner, ett perfekt val för vrid- och lutningsbara fönster. Dessa plisségardiner finns i massvis med olika färger och utföranden.

DuoShade-kollektionen för vridfönster är helt mörkläggande då tyget håller ljuset ute och ger dig avskildhet när du vill. Vill du ändå njuta av ljus kan du göra det utan att behöva kompromissa om insynsskydd. Du kan manövrera plisségardinen på både den övre och nedre skenan vilket ger dig möjlighet att välja hur mycket solljus du vill släppa in i ditt hem. Vill du täcka hela ditt fönster och njuta av mörkläggning? Lätt som en plätt! Vill du bara täcka mitten av fönstret och få in lite ljus? Absolut. Det är helt upp till dig!

Vill du hellre släppa in en lagom mängd ljus hela tiden? Välj då DuoLight varianten. Tyget filtrerar försiktigt solens strålar, så att du kan njuta av vackert ljus och avskildhet under dagen.

tilt & turn skruvfria plisségardiner

Vad är fördelarna med skruvfria plisségardiner?

Om du hyr din bostad och därför inte får borra/skruva i fönsterkarmarna är vår kollektion Tilt & Turn perfekt för dig. På så sätt kan du enkelt montera och demontera plisségardinen utan att lämna några spår av borrhål.

En annan fördel med våra plisségardiner för vridbara fönster är att de har en isolerande effekt vilket är perfekt för varma sommardagar, men också för kalla vintrar. Om du är nyfiken på den isolerande effekten hos denna produkt, läs vår bloggpost om energismarta gardiner.

Detta solskydd kan även beställas i olika färger. Vill du ge din inredning en tuff look? Välj då en mörk nyans. Om du vill skapa en fräsch look, välj en ljusare färg för ett mjukare intryck. Är du nyfiken på hur nyansen ser ut i verkligheten? Det förstår vi naturligtvis. Du kan beställa hem gratis färgprover här.